Grofvuil en ander afval kun je naar de milieustraat Terschelling brengen

De milieustraat Terschelling is gevestigd op het bedrijventerrein te West-Terschelling. U kunt hier terecht voor het brengen van diverse soorten afval. Duinhof recycled deze tot grondstoffen. Zo wordt bijvoorbeeld tuinafval gecomposteerd en puin verguist tot granulaat. Door goede recycling wordt er grondstof gemaakt van afval dat wordt hergebruikt. Voor het milieu is het goed om je afval zo veel mogelijk te scheiden, zodat het kan worden gerecycled.

Welke soorten afval breng je naar de milieustraat op Terschelling?

Duinhof verwerkt verschillende afvalsoorten tot een nieuwe en herbruikbare grondstof. Op de pagina afvalsoorten vind je een compleet overzicht van afval dat door ons wordt ingezameld.

Voor afval afvoeren op Terschelling of afval laten ophalen?

Ook hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn de milieustraat van Terschelling en vrij toegankelijk voor bedrijven en particulieren.

U kunt bij ons zonder afspraak afval brengen tegen een kleine vergoeding. Hoe hoog die bijdrage is, vindt u op de tarieven pagina.


Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op en we adviseren u graag. Bekijk onderaan deze pagina onze openingstijden en locatie met routebeschrijving. De milieustraat van Duinhof is naast reguliere werkdagen ook geopend op zaterdagochtend.

Voor bedrijf en particulier

Onze milieustraat & openingstijden

blank

Openingstijden Duinhof:

Maandag t/m vrijdag
7.30-12.00 en 13.00-17.00 uur